maanantai 31. lokakuuta 2016

Soitan pian kiinteistönvälittäjälle

Portsassa oli taas tänään yksi tarkastus. Nyt vuorossa oli lvi-tarkastaja, tällä kertaa nuori nainen. Voin kuvitella, että hänellä oli tekemistä näiden kolmen vanhemman herran kanssa, jotka kaikki ovat ainakin omasta mielestään mitä parhaita rakentamisen asiantuntijoita. Ne kolme ovat siis minun mieheni, Portsan-remonttimme vastaava mestari ja mies, joka on (kai) lvi-vastaava. En ihan pysy perässä näissä kaikissa vastaavissa ja tarkastajissa.

Nyt puuttuu enää lopputarkastus ja sitten voimme pyytää kiinteistönvälittäjän käymään. Meiltä on siis tulossa myyntiin puutalon päätyasunto kolmessa kerroksessa, neliöitä noin 90 tai 100, näistähän ei ihan tarkkaan tiedä. Yläkerrassa on yksi iso, avoin tila, kylpyhuone ja vaatehuone. Keskikerroksessa keittiö, olohuone ja vessa. Alakerrassa huone, sauna ja iso kodinhoitohuone/varasto. Asunto on tyhjä, me itse asumme vastaavanlaisessa seinän takana.

Olemme asuneet tässä 30 vuotta. Nyt, kun kirjoitin tuon, tajusin, että se 30 vuotta taitaa tulla täyteen juuri näinä päivinä.

Tässä se on. Harvoin täällä näin paljon lunta on ollut. Tähän päätyyn paistaa ilta-aurinko, vieläpä kaikkein pisimpään koko pihassa. Sitten kun paistaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti