sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Piti tämänkin sattua

Tuntuu, etten tee muuta kuin valitan enkä teekään, mutta taas on pakko. Olen jotenkin hommannut itselleni aivan he...tin kipeän oikean käden. Sormet toimivat, mutta muuten kaikki on jokseenkin mahdotonta, nukkumista myöten. Kirjoitan tätä seisaaltani.

Menen huomenna lääkäriin, vaikka tuskin saan sieltä muuta apua kuin jotain lääkkeitä, joita en tahtoisi syödä. Kunhan vain lakkaisi sattumasta, sillä juuri nyt minä olen tavattoman raskas asuinkumppani.

Huomenna tontilla pitäisi olla perustusten teko. Emme tiedä mitään varmaa, sillä vaikka Sievitalon ohjeissa lukee, että joku mestari tulee etukäteen tarkastamaan, onko perustusten alle asianmukaista tavaraa, ketään ei ole näkynyt eikä kuulunut.

Eilen ihmettelimme tulevaa keittiötämme. Se on mielestämme suunniteltu valmiiksi, mutta kalustesuunnittelija lähetti kuvia jostain toisesta keittiöstä ja halusi tietää, mitä me olemme suunnitelleet. Emme ymmärrä ja siitä varsin todennäköisesti onkin kyse, me emme vain ymmärrä. Luotan siihen, että kaikki selviää.

Joku sentään kävi: sillä aikaa, kun olin tänään töissä muuan mies oli käynyt ja ilmoittanut haluavansa ostaa Fergusonin. Ei siinä mitään, Ferguson on myytävänä, mutta ei sillä hinnalla, mitä siitä tarjottiin.



Ensi kerralla saan toivottavasti kuvan perustuksista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti