maanantai 9. heinäkuuta 2018

Riipii

Päätin jo alkuvuodesta, että pidän heinäkuun lomaa. Freelancerin loma tarkoittaa sitä, että ollaan ilman töitä ja rahaa, sillä mitään loma- saati lomaltapaluurahoja ei ole tiedossa. Ajattelin kuitenkin, että tähän täytyy nyt olla varaa ihan siitäkin syystä, etten ole pitänyt lomaa ainakaan kolmeen vuoteen ja ennen muuta siksi, että voisin sitten lomallani viimeistellä muuttoasiat kauniiseen loppuun.

Tähän kirjoittaisin nyt muutamia rumia ja painokelvottomia sanoja jos olisin härski ja viitsisin sanoa, mitä todella ajattelen

mutta koska yritän välttää härskiintymistä tyydyn vain sanomaan, että pikkuisen alkaa riipiä. Lomasta alkaa pian pää näkyä ja täällä sitä ollaan, kauhean muuttosotkun keskellä eikä päästä eteen- eikä taaksepäin.

Sievitalon putkimiehet sentään tulivat tänään. He tulivat katsomaan toista vessaa, jossa vesi päätyi lattialle.


Paljastui, että lattiakaivossa ei ollut reikää, josta vesi olisi päässyt virtaamaan. Vaiva tuli kuntoon, mutta täksi illaksi suunniteltu painekoe oman putkimiehemme kanssa jäi tekemättä. Se tehtäneen huomenna ja sitten kai vettä jo saa hanoista, ainakin kylmää.

Ikkuna-asiassa ei tapahtunut tänään mitään. Nyt on tietysti heinäkuu ja muutkin kuin minä haluavat olla lomalla, ehkä syy on siinä. Toivottavasti ei ainakaan siinä, ettei kukaan oikein tiedä, miten ristikot saa luotettavasti pysymään ikkunoiden päällä?

Vesivekin asentajaa odotellaan niin ikään, on odoteltu jo tovi. Rännit kaipaavat korjaamista kun sadevesi kerran valuu vallan väärään paikkaan.

Laskujeni mukaan tänään alkoi 13. myöhästymisviikko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti