lauantai 14. heinäkuuta 2018

Vettä!

Taloon tulee vettä. Pesukone on kytketty ja tällä tontilla on astuttu uuteen aikaan, Suurenmoiseen Automaattipyykkäämisen vuosikymmeneen.

Ei tosin ihan noin vain. Me kun näytämme jostain syystä vetävän puoleemme hyppiviä ja tanssivia pesukoneita eikä tämäkään yksilö tee poikkeusta. Sen takia askartelimme tuohon päälle pienen taideteoksen, kauniilla kivillä lastatun, kirpputorilta haetun puulaatikon. Se hiukan hillitsee pesukoneemme menohaluja.
Ja kyllä: osaamme säätää koneen jalat ja vatupassilla katsoen kone on niin suorassa  kuin voi olla. Nuo pyykkipojat seisovat tuossa reunalla mittaamassa tärinän suuntaa ja voimakkuutta.

Turha kuitenkaan luulla, että pesukoneen koekäyttäminen tarkoittaisi sitä, että olemme päässeet muuttamaan. Mitä vielä, kuluneella viikolla Pihlan ikkuna-asentajaa ei näkynyt, vaikka häntä kovasti odotettiin. Ikkunaristikot ovat edelleen asentamatta. Mies on soittanut joka päivä työpäällikölle ja tivannut ikkunamiestä, työpäällikkö puolestaan vakuutttaa, että Pihlaan on yritetty olla yhteydessä useamman miehen voimin mutta sieltä ei vastata. Tai ainakaan sellaista ihmistä, joka osaisi auttaa, ei ole saatu kiinni.

Päätin kuitenkin pestä ikkunat ja nyt ne on melkein kaikki pesty. Jotenkin tässä on päästävä eteenpäin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti