sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Muutamia todella kiinnostuneita kävi

Ensimmäinen näyttö on pidetty. En ollut itse todistamassa tapahtumaa, mutta kuulin, että ainakin parikymmentä ihmistä oli käynyt ja muutamat olleet todella kiinnostuneita.

Asunto sopisi minun mielestäni loistavasti yksin asuvalle tai pariskunnalle. Perheasunto se ei oikein ole, ei ainakaan, jos perheellä on paljon tavaraa kuten niillä usein on.

Päätyasunto on tämän taloyhtiön paras sikäli, että sen rapun edustalle, patiolle, kuten välittäjät sanovat, paistaa ilta-aurinko kaikkein pisimpään. Silloin, kun vastapäisen talon ja kaikkien muidenkin asuntojen asukkaat jo etsivät villatakkeja päälleen, päätyasunnon kiviportailla voi vielä istua lämpimässä. Puhun tietysti kesästä, kesällähän täällä ihmiset haluavat mielellään istua ulkona.

Täällä kaikki on lähellä. Kävellen pääsee satamaan, rautatieasemalle, linja-autoasemalle, torille, Aurajokirantaan, minne tahansa. Ruissalo on lähellä ja siellä on mukava käydä pyöräilemässä. Oma piha on tietysti kaikkein lähinnä; taloyhtiön yhteinen grillipaikka on päätyasunnon vieressä. Sosiaaliset ihmiset löytävät mukavaa seuraa ja ei-sosiaaliset saavat olla rauhassa.

Jos haluaa asua kaupungissa - tai jos on pakko - Portsaa parempaa paikkaa on vaikea kuvitella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti