tiistai 13. helmikuuta 2018

Tässä ei oikeasti ole mitään hauskaa, mutta...


Ensin toivoo, että jotain tapahtuisi ja sitten toivoo, ettei vain tapahtuisi mitään.

Kuvassa näkyvät telineet ovat viimeisimmän timpuriryhmän tuotosta. Kuvan ottaneen vastaavan mestarimme mielestä telineet vaarantavat työturvallisuuden. En asiasta paljon ymmärrä, mutta itse en kiipeäisi.

Rakennukselle tosiaan ilmestyi viikonloppuna miehiä rakentamisaikeissa. Heillä ei oikein ollut varusteita, sillä työkaluauto oli kuuleman mukaan rikkoutunut jossain matkan varrella. Matka lie ollut pitkä, sillä työkaluja ei vieläkään ole löytynyt puukkosahaa ja naulapyssyä enempää. Tuo kuvassa näkyvä työkalu on meidän omaisuuttamme, mies tarjoutui lainaamaan sitä, jotta laudoitus sujuisi vähän paremmin. Ei se oikein hyvin sujunut sittenkään, sillä timpurit, jos he nyt sellaisia ovat, olivat aika kokemattoman oloisia. Missään tapauksessa he eivät olleet mikään "Sievi-talon koulutettu tiimi", jollaisia kuvittelimme ostaneemme.

Välillä naurattaa koko touhu. Järjenvastaisesti, sillä ennemmin pitäisi olla kauhuissaan siitä, että koko omaisuus on kiinni hankkeessa, jonka toteutus ontuu ja on kummallisen sattumanvaraista.

Vastaava mestari sanoi, että hän on ollut alalla 25 vuotta eikä ole ikinä nähnyt tämmöistä touhua. Niin että kai tässä pitäisi olla jo syvästi huolissaan?

Mutta näin kun on ensimmäistä kertaa asialla, ei tiedä, mikä on tavallista. Ilman mitään vertailukohtaa tästä voisi tulla uusi normaali.

Timpuriryhmän kolmen päivän aherruksen - he ovat kovia yrittämään - jälkeen yksi ulkoseinä on lähes kokonaan laudoitettu.

Tänään miehet eivät tulleet.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti