sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

Nyt voisimme aloittaa

Hengissä ollaan, vaikka mitään ei ole kuulunut pitkään aikaan. Nyt kuuluu: päätyasunnosta on tehty kaupat ja me pääsemme omien suunnitelmiemme kanssa eteenpäin.

Asunnon myyminen kesti pitempään kuin luulimme. Tietysti me luulimme, että kun asunto on remontoitu huolellisesti ja ajan kanssa, joku tulee ostamaan sen heti kun se tulee myyntiin. Se, ettei niin sitten käynyt, oli lopulta hyvä asia. Omat suunnitelmamme kypsyivät ja tulimme siihen tulokseen, ettemme tarvitse niin isoa taloa kuin ensin ajattelimme.

Olemme nyt tilaamassa Sievi-talon Pihlaja 156-mallia vähän muunnettuna. Sopimus on allekirjoitettu ja kaikki on meidän puolestamme kunnossa. Niin varmaan myös talotoimittajan, joka lupasi toimittaa puuosat marraskuussa. Muuttopäivä on sovittu huhti-toukokuun vaihteeseen.

Nyt odotetaan kaivinkonetta. Sitä odotettiin jo perjantaiksi, sitten lauantaiksi. Pitää huomenna kysellä, missä mennään.

Vielä on vaikea käsittää, että kaikkien näiden muuttoaikeissa vietettyjen vuosien jälkeen suunnitelmista voi vihdoin tulla totta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti