tiistai 14. tammikuuta 2020

Avaan pian uuden blogin


Huomasin juuri äsken, että olen ollut bloggari kymmenen vuotta. Tämä on kolmas blogini. Ensin oli alun perin matkablogiksi perustettu Ruusupensaan takaa ja sitten kirjoittamisen opiskelusta kertova Kirjoittamo. Tämän blogin perustin kertoakseni, miten rakennutamme talon. Se on nyt tehty ja olemme asuneet uudessa talossamme jo toista vuotta. Nyt tuntuu siltä, ettei ole enää perusteltua olla täällä rakennusblogien puolella. Ei edes, vaikka Valo ikkunassa on näköjään parhaillaan Suomen viidenneksi suosituin rakennusblogi. Mitä se nyt sitten kertookaan.

Uusi blogi tulee kertomaan vaikka mistä, elämästä yleensä. Yksi teemoista on varmasti eläkkeelle valmistautuminen ja sille jääminen, sillä se tulee lähivuosina ajankohtaiseksi. Elämässä on kuitenkin paljon kaikkea kiinnostavaa jo nyt ja saatan hyvin innostua jostain, jota en nyt osaa kuvitella. Kaikesta kerrotaan - tai melkein kaikesta.

Miksi ihmisen sitten täytyy tällä tavalla levitellä asioitaan pitkin maailmaa? En minä vaan tiedä, mutta tällainen olen ollut aina, jo paljon ennen kuin kukaan oli edes kuullut Internetistä saati blogeista. Siitä asti, kun viisivuotiaana kirjoitin ensimmäiset lauseeni, olen aina halunnut kirjoittaa jotain, jonka joku lukee. En ole mikään pöytälaatikkokirjailija.

Yritin monta päivää keksiä nimeä uudelle blogilleni. Aina kun keksin jonkun hyvän, joku toinen oli jo ottanut sen käyttöön. Lopulta päätin kirjoittaa ihan omalla nimelläni, sitä kukaan ei ollut varannut.

Tämä blogi, Valo ikkunassa, on nyt täyttänyt tehtävänsä. Loppukaneetiksi voi sanoa, että kertomus talon rakennuttamisesta sai kaikkien surkuhupaistenkin vaiheiden jälkeen onnellisen lopun.

Me saimme hyvän talon, Sievin Pihlajan, ja nyt siitä on tullut meille hyvä koti.

Tämä oli tässä. Sen verran palaan vielä, sitten kun asia on ajankohtainen, että kerron, mistä minut seuraavaksi löytää. Kiitos kaikille lukijoilleni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti