tiistai 10. huhtikuuta 2018

Miten lukulamput laitetaan?

- Ei tämä enää näytä niin pieneltä, kuopus totesi kun tuli rakennukselle ja näki ensimmäistä kertaa väliseinät paikoillaan.

Viimeksi ei ollut kuin pelkkä kehikko.


Kuvassa nuorimmaisemme tarkastelee vierashuonetta, jossa aikoo sanojensa mukaan viettää paljon aikaa. Samalla huomattiin, että seinällä, jota vasten vierassängyn pääty on ajateltu laittaa, ei ole yhtään pistorasiaa. Jos lukulamppuja halutaan, tarvitaan taas jatkojohtoja.

Olen ajatellut hankkia vierashuoneeseen parisängyn. Se mahtuisi myös niin, että pääty tulisi ikkunaa vasten, mutta en pidä ajatuksesta yhtään. Omatekoinen fengshuini heristää sormeaan ja muistuttaa, että ihmisen ei ole hyvä nukkua ikkunan edessä. En tiedä, miksi on eri asia nukkua ikkunan edessä poikittain kuin pitkittäin mutta niin se vain on.

Uusi työmaapäällikkömme ilmoittautui eilen. Käytännössä hän on nyt kolmas työmaapäällikkö, joka hoitaa meidän työmaatamme. Talonäyttelyn pitäisi olla kahden viikon kuluttua, mutta vaikka olisikin, talo ei ole valmis.

Onneksi meillä ei ole mikään kiire. Lattia saa kuivua kaikessa rauhassa kevätauringon lämmittämällä mäellä ja syksyn pimeä sadekausi on enää haalea muisto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti