lauantai 14. huhtikuuta 2018

Miten tämä nyt oikein menee?

Katselin taas kerran Raksa-systeemissä olevaa rakentamisen aikataulua, sitä suuntaa-antavaa. Sen mukaan  muun muassa maalaus ja tapetointi olisi tehty viikolla 8, laatoitus viikoilla 10-11, puhallusvilla-asennus viikolla 11, kodinkoneet tuotu viikolla 12 ja laminaatti asennettu viikoilla 14-15. Lopputarkastus olisi ensi viikolla ja talonäyttely sitten sitä seuraavalla eli viikolla 17.

No miltä näyttää?


Tuo pieni hahmo, joka tuolla kyykkii, ei ole Sievi-talon mies vaan minun. Hän on tämän työmaan säännöllisin ja uutterin mies vaikka kuinka päin arvioitaisiin. Hän on sentään ollut paikan päällä joka päivä.

Tilaus, jonka viime kesänä teimme, on nyt pahasti myöhässä. Asiasta ei ainakaan minun tietääkseni ole käyty minkäänlaisia keskusteluja kenenkään kanssa.

Tähän asti olen sanonut, ettei meitä haittaa, vaikka valmistuminen myöhästyy. Se, että asia ei haittaa, ei tarkoita sitä, etteikö se harmittaisi.

Ei kai tämä nyt niin mene, että toimitus on kuukauden tai pari myöhässä ja meidän pitäisi vain olla iloisia ja kiitollisia siitä, että se yleensä valmistuu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti