maanantai 7. lokakuuta 2019

Ei mikään turha kapistus


Tässä vähän hämyisessä kuvassa on uusi terassilaatikko, jonka mies teki. On muuten aika hieno.

Terassilaatikolle voi keksiä kaikenlaista käyttöä. Sinne voi tietenkin säilöä tavaroita tai sitten siellä voi säilyttää joulukinkkua. Sen päällä voi myös istua, joten mikään turha kapistus se ei ole.

Tänään minulla oli melkein vapaapäivä. Kirjoitin aamulla kaksi juttua ja sain ne valmiiksi jo ennen yhtätoista. Lopun päivää siivoilin ulkona ja sisällä. Tyhjensin pakkasen tuhoamia kesäkukkapurkkeja,  pesin ne kaivolla ja vein aittaan talvisäilöön. Heitin pois kaksi huonoksi havaittua kynnysmattoa ja harjasin terasseilta hiekat pois. 

Sisällä otin työn alle kodinhoitohuoneen kaapit. Laitoin niihin muutossa tavaroita, mutta mitään järjestystä niissä ei ollut. Nyt on vähän paremmin ja vähän siistimpää myös. 

Lähetin taas Sievi-talolle sähköpostia. Me kun olemme asuneet tässä jo yli vuoden, olisi aika pitää vuositarkastus. Olen nyt kysynyt asiaa ainakin kolme kertaa, mutta mitään ei ole tapahtunut. Sähköposteihini kyllä vastataan, nopeasti ja iloisesti. "Hei, Pirjo!"

Mikäs siinä, on se Pirjokin nimi vaikka ei olekaan minun.

Suljin tänään myös airbnb-kalenterini ja laitoin vanhan talon talviunille. Seuraavat vieraat saavat tulla ensi keväänä.

Maanrakennusurakoitsija lupasi tulla tällä viikolla. Voi olla, että saamme pihan (johonkin) kuntoon ennen lumen tuloa. Saisimmepa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti