torstai 1. maaliskuuta 2018

Pitkäpiimäistä hommaa




Rakennusblogin pitäminen on aika pitkäpiimäistä hommaa. Rakennuksella on joko tapahtunut jotain tai ei ole. Jos on, sen kertominen on hankalaa kun ei tiedä eikä muista ihan tarkkaan, mistä on kyse. Se taas, että mitään tapahtumia ei ole, ei oikein riitä päivityksen aiheeksi.

Rakentaminen ei ole erityisen hauskaa. Jos siinä on jotain huvittavaa, siitä ei oikein ilkeä kertoa kun asiaan yleensä liittyy joku ihminen, jolle ei haluaisi mitään pahaa. Asiallisessa, kunnon rakentamisessa ei ole mitään hauskaa.

Pitäisin mieluummin blogia jostain muusta aiheesta, olen pitänytkin.Aiheena rakentaminen ei millään tavalla kiehdo. Tässä on vaan se juttu, että nyt on kyseessä meidän oma talomme ja kun minä olen tässä perheessä se kirjoittava puolisko niin minähän kirjoitan.

Kirjoitan, jotta muistaisimme jälkeenpäin.
Kirjoitan, jotta kaikki, joita muuttovalmiin talon hankkiminen kiinnostaa, saavat tietää, kuinka meillä sujui.

Tässä on kaksi pätevää syytä tarpoa tätä tylsähköä blogitaivalta eteenpäin.

Ja sitten uutisiin:

työmaapäällikkömme vaihtuu. Eikä lattiavalua ole vieläkään tehty. Nyt meille ehdotettiin, että meille valettaisiin maakostea betonilattia, jota ei tarvitse hioa ja joka kuivuu nopeammin kuin perinteinen betoni. Näin on nyt sovittu tehtäväksi ja sillä kai saadaan vähän kurottua aikataulua kiinni. Sitä, milloin valu tapahtuu, emme vielä tiedä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti