torstai 7. kesäkuuta 2018

Ihana pariovi ja kadonnut pesukone

Lasi-ikkunainen pariovi makuuhuoneen ja olohuoneen välissä on varmasti epäkäytännöllinen, mutta on se vaan niin kaunis.


Kaikki väliovet ovat nyt paikoillaan, kahvat puuttuvat vielä. Ovet ovat kauniita ja tekevät talosta jo paljon viihtyisämmän.

Viimeistelytimpuri kysyi, milloin meillä on muuttopäivä. Emme me tiedä, mistään päivästä ei ole ollut kenenkään asiasta tietävän kanssa puhetta. Kuka edes tietäisi? Mutta kaipa se on lähellä, vaikka meiltä puuttuvat vielä ainakin puhallusvilla, takan pinnoitus, vessanpytyt, hanat, saunan lauteet

ja se pesukone jonka ensin luulimme ostaneemme ja sitten luulimme, ettemme ostaneetkaan. Mutta eilen selasin Raksa-systeemiä ja kas vain, siellä on dokumentti joka kertoo, että me olemme tilanneet muiden kodinkoneiden mukana myös pyykinpesukoneen ja että sellainen olisi meille toimitettukin jo maaliskuussa.
Maaliskuussa meille ei toimitettu yhtäkään kodinkonetta, mutta sitten kun toimitettiin, niin siinä kuormassa oli myös pyykinpesukone, näin sen. Lähetyslistan mukaan se ei kuitenkaan ollut meidän. Ehkä ei ollutkaan, kyllä tavaraa vietiin muuallekin. Toivottavasti kone päätyi oikealle omistajalle niin ettei kukaan juuri nyt sullo hikisiä sukkiaan minun koneeseeni, josta en muuten aio helpolla luopua nyt, kun tiedän sellaisen omistavani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti