tiistai 18. lokakuuta 2016

Rajankäyntiä ja tarkastajia

Jukka-talon tarjousta ei ole vielä kuulunut. Muuten on tapahtunut sen verran, että tontilla kävi metsänhoitoyhdistyksen mies - jos ymmärsin oikein, en itse ollut paikalla - tarkastamassa, missä raja kulkee. Tuleva talomme on suunniteltu hyvin lähelle naapurin rajaa joten sen takia asia oli tärkeä..

Täällä kaupungin päässä puolestaan on käynyt pari muuta tarkastajaa katsomassa, miten remontti on tehty. Heillä ei ollut huomauttamista ja seuraava tarkastus onkin sitten lopputarkastus. Tarkkaa päivää en vielä tiedä.

Yksi kiinnostunut ostajakin on jo ilmoittautunut. Tai en tiedä ostamisesta, katsomisesta nyt ensin on kyse. Emme ole vielä edes ottaneet yhteyttä kiinteistönvälittäjään eikä myyntiin tulevaa asuntoa näin ollen ole hinnoiteltu.

Luen vähän väliä nettikeskusteluja siitä, mitä muuttovalmiit talot ovat lopulta maksaneet. Täyteen selvyyteen näissä aina kiistaan yltyvissä ketjuissa ei koskaan päästä kun yksi väittää maksaneensa noin paljon, toinen näin ja sitten joku jo väittääkin toisia valehtelijoiksi ja idiooteiksi.

Suomalainen tapa keskustella on aika brutaali kuten täällä tuppaavat monet muutkin asiat olemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti