torstai 10. toukokuuta 2018

Keittiökaapit tulivat

Talo on täynnä tavaraa. Omassa työhuoneessani on kaappeja, miehen työhuoneessa ilmastointiputkia, makuuhuoneessa ulko-ovi jne. Tavaraa on ihan kauheasti. Joukossa vähän muidenkin tavaroita: saimme myös jonkun Puruskaisen tai Toropaisen keittiökaapit, pahaksi onneksi mustat - mustaa en huoli. Ehkä Puruskaisella tai Toropaisella käy tuuri ja kaapit löytävät tiensä oikealle työmaalle.


 Siinä ne ovat, meidän keittiökaappimme ja työtasomme. Harmittavan hyvin pakattuina niin, etten päässyt näkemään kunnolla, mitä on tullut tilattua.

Reipas laatoittaja on ahkeroinut ja saa kohta laatoitukset valmiiksi.Kodinhoitohuoneen lattia näyttää nyt tältä. Väriltään laatat ovat lähinnä harmaita. Laatan nimi tai väri tai joku taisi olla greige. Ei harmaa, ei ruskea, ei beige. Ei oikein mikään, mutta eipä ainakaan pistä silmään.

Putkimiehiä odotellaan. Putkimiehet saisivat laittaa ilmastointiputket lopultakin paikoilleen. Jos haluaa tuntea itsensä aidosti kaivatuksi ja odotetuksi, kannattaa ryhtyä putkimieheksi.

Pääskyset sen sijaan tulivat. Mitä ne mahtoivat ajatella, kun pääskysuvun ikiaikaisille asuinsijoille on viime näkemän jälkeen ilmestynyt uusi rakennus? Lintujen vimmaista kevätlentoa se ei tosin tuntunut haittaavan ja arvatenkin suulin orsille ilmestyy pian rivi nälkäisiä pikku pääskyjä. Se on kesä nyt. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti