sunnuntai 24. marraskuuta 2019

Uudet tuolit keittiöön

Hankimme vihdoin keittiön pöydän ympärille tuolit. Ostimme kahdeksan Gaston-tuolia ja haimme ne kotiin viime viikolla.Tuolit näyttävät kevyiltä, mutta ne ovat yllättävän tukevia ja hyviä istua. Ne ovat myös kauniita ja sopivat tammipöydän kanssa. Nämä taitavat myös olla ensimmäiset uudet keittiön tuolit mitä meille on koskaan hankittu, tähän asti olemme istuneet minun 1900-luvun alussa syntyneen isoäitini jäämistöstä tuoduilla tuoleilla. Pidän niistä edelleen kovasti, mutta tästä lähtien ne saavat palvella vanhan talon käyttäjiä.

Meillä piti nyt viikonloppuna olla oman väen pikkujoulut. Suunnittelimme niitä viikkokausia, toisin sanoen sovittelimme kalentereitamme, harrastuksia ja työvuoroja, jotta kaikki 12 pääsisivät paikalle. Sitten minä tulin kipeäksi ja kekkerit piti peruuttaa. Seuraava kaikille mahdollinen viikonloppu on ehkä tammikuussa.

Tänään olen vain niistänyt, ommellut tilkkupeittoa ja jännittänyt sitä, loppuuko postilakko. Näköjään ei lopu. Toivottavasti siellä on sentään joku todellinen asia ratkaisematta ettei kyse ole vain siitä, että ei pystytä sopimaan. Niitäkin ihmisiä kun on jotka jatkavat ja jatkavat jankuttamista vielä sittenkin, kun kaikki muut ovat jo lähteneet kotiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti