maanantai 12. syyskuuta 2016

Tämäkö se on?

Tässä on ensimmäinen kuva meidän mahdollisesta uudesta kodistamme. Saimme kuvan tänään Jukka-talon toimistolta.

Talo ei tule näyttämään ihan tältä, tuo terassi esimerkiksi tulee olemaan isompi ja talosta tulee joko punainen tai keltainen.

Pohjaratkaisua oli muutettu toiveidemme mukaan. Vaikka näin oli tehty, en kuitenkaan ollut ratkaisuihin ihan tyytyväinen. Mallitalossa oli lähes 170 neliötä, me pyysimme vähän pienempää. Tässä kuvassa näkyvässä talossa on noin 135 neliötä, mikä sinänsä on ihan tarpeeksi, mutta sitten en kumminkaan tykännyt pienentyneestä kodinhoitohuoneesta enkä vaatehuoneesta, joka ei vieläkään ollut tarpeeksi iso. Haaveilen walk in garderoobista, jossa säilytettäisiin huushollin kaikki vaatteet ja kaikki muukin kaapeissa säilytettävä. En halua enää kuljeskella ympäriinsä viemässä ja tuomassa ja etsimässä puhtaita ja pestäviä ja kaikkea hukassa olevaa.

Talon ulkonäköön olen ihan tyytyväinen. Unelmataloni olisi joku vaaleanpunainen Ainola, mutta sellaista ei ole nyt järkeä hankkia, se olisi pitänyt tehdä jo ajat sitten.

Mallitalossamme oli käyttöullakolle vievät portaat, jotka ilmeisesti lasketaan katosta alas kun tarvis on. Me halusimme poistaa portaat tarpeettomina. Tässä kuvan talossa on nyt käyttöullakko, mutta sinne ei pääse mistään. Ihan hyvä, eipä tule säilöttyä turhaa tavaraa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti