perjantai 17. marraskuuta 2017

Talomme näyttää tältä


Tässä on luonnospiirustus tulevasta kodistamme. Olisin voinut tämän tietysti aikaisemminkin laittaa, onhan tämä ollut valmiina jo kauan.


Malli on Sievitalon Pihlaja 156 ja sitä voi katsoa myös täältä. Meidän taloamme on muutettu alkuperäisestä mallista jonkun verran, kattolyhty on keittiön puolella ja talon päätyyn on lisätty kuisti.

Sisäpuolella on tehty vain pieniä muutoksia, lähinnä se, että vaatehuoneen vieressä ollut pukeutumistila poistettiin ja näin vaatehuoneesta saatiin isompi. Me kun asumme taloa enimmäkseen kahden, emme tarvitse erillistä pukuhuonetta.

Olen nyt jo tosi tyytyväinen siihen, että otimme tuon kuistin. En olisi huomannut koko asiaa, ellemme olisi käyneet katsomassa muuatta valmista Pihlajaa, jossa tuollainen kuisti oli. Alkuperäisessä mallissa kuistin paikalla on pieni, avoin terassi, jolla ei oikeastaan tee mitään. Nyt uskon, että päätykuistista tulee meidän tosiasiallinen sisäänkäyntimme ja kuistille on hyvä jättää saappaat ja takit, nuo välttämättömät ja aina vähän kuraiset kapistukset. Lattialämmityksellä varustettu kuisti on jo ajatuksena mukava.

Maansiirtotyöt tulivat tänään valmiiksi. Maanrakentajille ja erityisesti kaivinkonekuskille on annettava täysi kymppi työstä, nuori mies oli tosi ahkera. Keväällä täytyy vielä tehdä maisemointityötä, mutta perusasiat on nyt tehty.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti