torstai 4. tammikuuta 2018

Ruokapöytä

Rakennuksella ei ole tapahtunut mitään muuta kuin se, että tavaraa on tuotu lisää. Olen kuitenkin luottavainen ja uskon, että talomme valmistuu. Jos ei ennemmin niin myöhemmin sitten.

Käyn nyt aina ehtiessäni huonekalukaupoissa. Tänään pistäydyin kahden juttukeikan välissä ruskolaisessa Loviisan Aitassa, jossa vierailin edellisen kerran ennen joulua. Nyt olen melko varma siitä, että tässä on meidän tuleva ruokapöytämme.




Pöytä on Riviera Maisonin Beacon Hill, mangopuinen jatkettava peruspöytä. Kuvassa pöytä on 210 cm pitkä, jatkopaloilla siihen tulee metri lisää.

Esittelin kotona tätä ottamaani kuvaa ja yritin tuoda juuri tämän pöydän hankkimista puoltavia seikkoja vuolaasti esiin. Tiesin kyllä, että törmään taas asiaan, jota en mitenkään kykene ymmärtämään ja jonka kanssa näköjään täytyy vain oppia elämään eli siihen, että joku talo tai joku kone tai joku tietokonejuttu tai ylipäätään joku voi huoletta maksaa melkein mitä tahansa, mutta huonekalut pitäisi saada puoli-ilmaiseksi.

Tässä kohtaa - kaiken vuosikymmenien mittaan harjoittamani empiirisen havainnoinnin perusteella - naiset ja miehet ovat toden totta erilaisia. 

Pöytä oli siis muuten hyvä, mutta liian kallis. Luulen silti, että se ostetaan.

Vuoden ensimmäinen viikko on kohta mennyt. Rakentamisaikataulun mukaan meillä pitäisi jo pian alkaa takan muuraaminen, mutta paha on muurata, kun ei ole vielä lattiaakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti