perjantai 26. tammikuuta 2018

Tammikuussa ei tapahtunut paljon mitään

Rakennuttajan kannattaisi pitää päiväkirjaa työn etenemisestä. Tämä taas vinkiksi niille, jotka vasta aloittavat taivaltaan kohti omaa kotia.

Viikot ja kuukaudet kuluvat nopeasti eikä muutaman päivän mentyä enää välttämättä muista, mitä jokin aika sitten tapahtui. Niinpä minäkin olen epävarma kun sanon, että tammikuussa ei ole tapahtunut muuta kuin se, että edellispäivänä rakennukselle tuli putkimies.

Voiko se olla totta? Edellispäivänä tammikuusta oli mennyt jo 23 päivää.

Edellispäivänä putkimies - tai kaksi heitä oli - joka tapauksessa tulivat. Eilen timpurien oli määrä tulla ja putkimiesten myös, sillä heidän piti neuvotella timpurien kanssa jostain. Putkimiehet tulivat, timpurit eivät. Timpuri - tai no, yksi vaan - tuli tänään.

Muuten jossain muualla on ihmisiä, jotka tekevät jotain meidän rakennuksemme eteen. Tänään tuli sähköpostiviesti sekä Oulaisten Värisilmästä, joka toimittaa maalit ja tapetit ja sen semmoiset että ovitoimittajalta, jonka nimeä en muista. Hänellä oli epäselvyyttä olo- ja makuuhuoneen väliin tulevasta pariovesta.

Me itse olemme tällä viikolla tehneet tulevan asumisen eteen sen verran, että kävimme yhtenä iltana parissa huonekalukaupassa. Katsoimme lähinnä sohvia ja keittiön tuoleja, mutta mitään varteen otettavaa ei löytynyt.

Timpuri lupasi tulla myös huomenna, vaikka on lauantai. Nyt jos kaikki etenisi hyvin, lattiavalu voisi olla jo ensi viikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti